—Αγορά Μηχανημάτων Σολάριουμ—

Καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα σολάριουμ σε άριστη κατάσταση

Διαβάστε το παρακάτω πριν κάνετε κάποια αγορά!


Αγαπητέ πιθανέ πελάτη:

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο Έκθεσης και Αποθήκης του Sunlounge® Solarium.

Πριν από δέκα χρόνια ανοίξαμε το πρώτο μας κέντρο σολάριουμ. Σήμερα, διαχειριζόμαστε μια αλυσίδα πολυτελών κέντρων μαυρίσματος που εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες όλον το χρόνο.

Οι δραστηριότητές μας επεκτάθηκαν και πλέον περιλαμβάνουν και ένα Τμήμα Πωλήσεων & Σέρβις Σολάριουμ, σκοπός του οποίου είναι η παροχή εξοπλισμού και τεχνικής υποστήριξης σε πολυάριθμα κέντρα μαυρίσματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί με μια μεγάλη αποθήκη που διαθέτει δεκάδες καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα σολάριουμ.

Έχοντας γνωρίσει την επιτυχία ως διαχειριστές κέντρων μαυρίσματος και κατέχοντας τις τεχνικές γνώσεις όσον αφορά τα σολάριουμ, διαθέτουμε εκτεταμένη εμπειρία στην υψηλής τεχνολογίας φροντίδα του δέρματος. Συνεπώς, είτε ανοίγετε το πρώτο σας στούντιο σολάριουμ, είτε αναζητάτε μια αξιόπιστη εγγύηση για κάποιο μεταχειρισμένο μηχάνημα σολάριουμ, μπορείτε να βασιστείτε στο Sunlounge® για να σας προσφέρει την καλύτερη λύση για τον προϋπολογισμό σας.


Τη σημερινή εποχή, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα σολάριουμ.

Οι εντατικότεροι ρυθμοί εργασίας, ο περιορισμένος χρόνος αναψυχής, τα αυξανόμενα κόστη καυσίμων και περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν όλα συμβάλλει στο να καταστεί το μαύρισμα στην παραλία λιγότερο εφικτό από παλιά.

Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις πλέον επιτρέπουν την έκθεση ακριβείας, καθιστώντας το μαύρισμα σε εσωτερικό χώρο ασφαλέστερο από αυτό σε εξωτερικό χώρο.

Οι επιχειρήσεις μαυρίσματος με σολάριουμ αποτελούν έναν αναπτυσσόμενο τομέα και, παράλληλα με την άνοδο των θερμοκρασιών στον πλανήτη, αυτή η τάση αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη δεκαετία.

Δεν υπάρχουν μικροί πελάτες για εμάς. Παίρνουμε όλους μας τους πελάτες πολύ σοβαρά. Καλέστε μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο μηχάνημα για την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Νίκος Ατζούτζουλας
General Manager, Sunlounge® Solarium


Sunlounge® Sales & Service

Logo

Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία.

Αντιπροσωπεύουμε επώνυμες μάρκες.

Έχουμε μια μεγάλη συλλογή μηχανήματα σολάριουμ.

Απευθύνουμε φιλικές συμβουλές.

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.

Δείτε τα μηχνήματα